sobota 28. júna 2014

Knižné chvílky (2)

Tento týždeň musela mať pani poštárka u nás na pošte radosť. Objednala som si pár vecí a sestra objednávala knihy a všetko nám to prišlo naraz :) Pretočila pár krát očami ale postupne nám s miernym frflaním dala všetky balíčky....






















Aj keď v podstate to moje knihy nie sú (preto sa neobjavia ani v mojej chvastačke) budú v sestrinej knižnici, ktorá je pre mňa dostupná 24 hodín denne 7 dní v týždni :) A tie knihy sú také krásne, že som Vám ich musela ukázať ...







Na knihu Na hraně zapomnění sa úž veľmi teším. U nás vyšla už dávnejšie ale cena sa mi zdala dosť vysoká, preto som si knihu nekupovala. Našli sme ju na bazare v českom jazyku za veľmi príjemnú cenu, tak sme ju objednali. A Smolný rok vyzerá super. Čítala som naň len pozitívne recenzie.



 Panika bola skvelá. Ak ste ju nečítali, určite to rýchlo napravte ! Den co den má krásnu obálku. Na knihu som zvedavá. Čítali ste ju? Páčila sa?



Prozreteľnosť mi mala prísť na recenziu, ale kniha nakoniec nedorazila (zlyhal komunikačný kanál :D ), tak sme si ju kúpili a čo najskôr sa chcem do nej pustiť. Vyzerá veľmi zaujímavo. Od autorky som čítala Krasnu katastrofu, ktorá ma veľmi neohúrila, ale napriek tomu jej dávam druhú šancu. Čiernu labuť chceme už veľmi dlho a teraz je konečne doma.

A nakoniec moje nové letné tričká. Zistila som, že na leto skoro žiadne nemám, tak som to napravila. 
Krásny víkend a hlavne .... užívajte si toto krásne dvojmesačné voľno !!! (a niektorí aj dlhšie, že? ) :)

Ellie










2 komentáre: